Sucitesa je španska kompanija sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji hemijskih koncentrata za čišćenje i negu svih površina. U svom proizvodnom programu imaju široku paletu proizvoda (preko 200 ) sa jasnim ciljem da njihova sredstva moraju efikasno i ekonomično rešiti problem čišćenje sa minimalnim uticajem na životnu okolinu.

AQUAGEN DHB

Odmašćivač

Univerzalno sredstvo (koncentrat) za otklanjanje velikih naslaga masnoće (organskog porekla) i nečistoća. Može se koristiti na svim perivim površinama, alkalno otpornim. Odstranjuje velike naslage masnoće, taloge neugodnih zaprljanja, ostatke lepka lako i bez trljanja tretirane površine. AQUAGEN DHB je namenjen za : prehrambenu industriju, restorane, sportske hale...........

UPOTREBA

Podovi: Razblažiti sredstvo 0,25-1% u zavisnosti od nivoa zaprljanja.

Radne površine: Sipati koncentrat u pumpicu (10 ml). Sprej metodom naneti radni rastvor na površinu ostaviti ga nekoliko minuta da deluje a zatim ga isprati vodom.

pictogrampictogrampictogramph

vrhAQUAGEN IC LIMON

Neutralni detergent za podove sa mirisom limuna

Neutralno, 100% biorazgradljivo sredstvo na bazi bioalkohola, namenjeno za svakodnevno čišćenje tvrdih podnih obloga. Odstranjuje nečistoću, brzo se suši i ne ostavlja tragove na tretiranoj površini. Daje blistav sjaj i ostavlja dugotrajan, osvežavajući miris limuna u prostoriji. AQUAGEN IC LIMON se može koristiti za čišćenje : PVC-a, keramike, granita, mermera, teraco podova i sl. Namenjen je za sve objekte koji zahtevaju visoki nivo higijene : bolnice, sportski centri, šoping molovi, školske ustanove, hoteli, restorani...

UPOTREBA

Podovi: Sredstvo prvo rastvoriti u vodi u proporciji od 0,25-1%. Mopovati na uobičajan način.

Radne površine: U pumpicu sipati 10 ml koncentrata. Naneti radni rastvor sredstvo sprej metodom na krpu i zatim obrisati željenu površinu.Nakon upotrebe sredstvo nije potrebno ispirati vodom.

pictogrampictogrampictogramph

vrhAQUAGEN DESKAL

Sredstvo za čišćenje sanitarija

Sredstvo za čišćenje svih površina sanitarnih blokova. Lako eliminiše naslage kamenca, oksidirane fleke i ostatke tvrdokornih prljavština. Daje maksimalnu efikasnost tokom procesa čišćenja bez prolivanja ili isparavnja tečnosti. Obnavlja prvobitni izgled površine. Može se koristiti na: keramičkim površinama, nerđajućem čeliku, plastici, staklu ...UPOTREBA

Naprskati sredstvo na površinu, sačekati nekoliko minuta i isprati vodom.

pictogrampictogrampictogramph

vrhAQUAGEN DBN

Neutralni dezinfekcioni detergent

Sredstvo za čišćenje, sa dezificijensom, svih ravnih površina i tvrdih podnih obloga. Omogućeva efektno, temeljno čišćenje i dezinfekciju pri čemu se stvara zaštitni sloj koji sprečava dalju kontaminaciju tretirane površine. U prvih 5 minuta efikasno eliminiše: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia col, Staphylococcus aureus, Enterococus hirae.... Ne nagriza površine od metala, gume, plastike, keramike, drveta i dr. Odlično sredstvo za dezo barijere. Koristi se za dezinfekciju podova, zidova, opreme u prehrambenoj industriji, za opštu dezinfekciju objekata i sl.

UPOTREBA

Sredstvo rastvoriti u vodi 5% u 1 litar hladne vode. Naneti radni rastvor na željenu površinu sprej metodom ili mopom. Sredstvo ne mešati sa drugim sredstvima za čišćenje kako se ne bi smanjio nivo dezinfekcije i njen produženi efekat delovanja.

pictogrampictogrampictogramph

vrhCLEAGEN MULTINET

Sredstvo za čišćenje podova

Univerzalno sredstvo za svakodnevno (ručno) čišćenje, održavanje svih tvrdih podnih obloga: PVC, keramički podovi, mermer, teraco i sl. Efikasno otklanja svu nečistoću sa podova ostavljajući sjajni, zaštitni film i prijatan miris u prostoriji.

UPOTREBA

Sredstvo pre upotrebe razblažiti u vodi 50 ml u 10 litara vode. Mopovati na uobičajan način prateći teksturu poda.

pictogramph

vrhSUCIWAX UNIX

Sredstvo za čišćenje podova

Univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje svih podnih obloga (nezaštićenih i zaštićenih)  .Odstranjuje tvrdokorne naslage prljavštine, tragove cipela i olakšava uklanjanje žvakaćih guma i lepljivih ostataka od nalepnica. Koristiti se za čišćenje vodootpornih površina : parket, linoleum, PVC, mermer, prirodni kamen, mozaik pod, keramika.


UPOTREBA

Sredstvo se može koristi za manuelno i mašinsko pranje. Za manje zaprljane površine razblažiti sredstvo 2% a za veća zaprljanja razblaživanje povećati do 5%. Nakon upotrebe podna površina se može ispolirati kako bi se dobio veći sjaj.

pictogrampictogrampictogramph

vrhMULTISEC

Pesak za upijanje tečnosti

Prah pesak za upijanje izlivenih ulja, kiselina,nafte i drugih tečnosti. 100 kg MULTISEC-a upija oko 120-150 l tečnosti. Jednom upijena tečnost se više ne ispušta. Nezapaljivo, protiv požarno sredstvo, koje ne gori. Koristi se u industrijskim postrojenjima, radionicama, benzinskim pumpama.... Može da se koristi i preventivno u delovima postrojenja koji podležu riziku izlivanja tečnosti kako bi se umanjile moguće negativne posledice.UPOTREBA

Pesak posuti po podu, sačekati malo i počistiti. Može ponovo da se koristi do zasićenja.

vrhCLEAGEN AUTOLOR

Sredstvo za mašinsko i manuelno čišćenje podova

Univerzalno, parfimisano sredstvo za mašinsko i manuelno pranje svih tvrdih podnih obloga (keramika, PVC, teraco, mermer i sl.). Lako eliminiše taloge prljavštine i sve druge nečistoće sa podova ostavljajući prijatan miris jabuke u tretiranoj prostoriji.

UPOTREBA

Mašinsko pranje: Koncentrat sipati direktno u tank mašine 1% do 5 % u zavisnosti od nivoa zaprljanja.

Manuelno pranje:  Proizvod se primenjuje tako što se razblaži u vodi  i to 50 ml na 10 litara vode.Utvrđenu meru hemije sipati u kantu sa isključivo hladnom vodom. Sa čistom perikom mopa izmopovati željene podne površine, pratiti pri tom teksturu poda i pravac kretanja mopa.

pictogrampictogramph

vrhPULIGEN MULTIUSOS

Antistatik sredstvo za podove i nameštaj

Antistatik sredstvo za čišćenje i zaštitu tretiranih površina. Štiti tretiranu površinu i daje joj visoki sjaj. PULIGEN MULTIUSOS  idealan je za čišćenje i poliranje drvenih, metalnih, keramičkih i plastičnih površina
UPOTREBA

Naprskati sredstvo na krpu, sačekati par sekundi i zatim početi sa čišćenjem.

pictogram

vrhDERMOGENOL

Sredstvo za suvo pranje ruku

DERMOGENOL je hidroalkoholni gel za dezinfekciju ruk. Njegovi aktivni sastojci i visoki procenat alkohola omogućavaju totalnu higijenu ruku. Nakon upotrebe na rukama ostaje zaštitni sloj koji štiti od dalje kontaminacije.
PRIMENA

Sipati gel na suve ruke, pažljivo ga utrljati nezaboravljajući pritom delove ruke između prstiju i ispod noktiju. Potrebno vreme da koža apsorbuje gel je 30 sekundi i nakon toga ruke su suve. Ruke: 2-3 ml gela je dovoljno za jedno čišćenje ruku. Ruke i podlaktice : 4-5 ml gela je dovoljno.

ph5

vrh

PUMPICE

DOZATOR ZA RAZBLAŽIVANJE