BUZIL svojim klijentima nudi dobro izbalansiran asortiman proizvoda, pojedinačna rešenja i kreativne ideje. Sadašnji pravac kompanije je jasno internacionalan, sa težištem na ključna tržišta u Evropi.

G 482 – BLITZ-Orange

Sredstvo za dnevno održavanje i čišćenje svih vrsta vodootpornih materijala, površina i podova. Idealan je za zaštićene drvene površine, plastiku, staklo, bakar, bronzu i mesing. Uklanja mrlje od hemijskih i grafitnih olovaka. Odlično otklanja nečistoće, brzo se suši i nakon upotrebe ne ostavlja tragove na tretiranoj površini. Takodje dezinfikuje sve tretirane površine. Nakon upotrebe ostavlja mirisnu notu pomorandže.

Proizvod se primenjuje tako što se razblaži u vodi  i to 50ml na 10L vode. Utvrđenu meru hemije sipati u kantu sa isključivo hladnom vodom. Sa čistom perikom mopa izmopovati željene podne površine, pratiti pri tom teksturu poda i pravac kretanja mopa.

T 464 – BUCASAN Trendy

Sredstvo za čišćenje i održavanje svih površina u sanitarnim blokovima, kao i u svim vlažnim područijima. Visoko aktivni preparat. Efikasno uklanja sve vidove naslaga: vodeni i urinarni kamenac, kreč, ostatke nagomilanog sapuna, itd. Istovremeno dezinfikuje sve tretirane površine. Sprečava stvaranje naslaga novog kamenca. Nakon upotrebe ostavlja prijatan miris. Sredstvo ne sme da se koristi na prirodnom kamenu (mermer), kao i na aluminijumu, glaziranim površinama i na akrilnom staklu.

Proizvod se primenjuje tako što se razblaži u vodi i to 50ml na 10L vode. Utvrđenu meru hemije sipati u kantu sa  isključivo hladnom vodom.

G 440 – PERFEKT

Alkalno sredstvo za svakodnevno održavanje i intezivno čišćenje svih alkalno otpornih podova i površina. Lako i efikasno uklanja naslage prljavštine, ulja, masnoća i gareži. Može se koristiti u prehrambenoj industriji, kuhinjama, industriskim pogonima, radionicama... Sertifikovan je i siguran u oblastima gde se rukuje hranom. Površine koje su u direktnom dodiru sa hranom, nakon tretiranja treba isprati hladnom vodom, da bi se uklonili ostaci sredstva za čišćenje. Nakon upotrebe ostavlja prijatan miris. Takodje se može koristiti i u mašinama sa visokim pritiskom.

Rastvaranje se vrši u isključivo hladnoj vodi.
Manuelno čišćenje:  50-200ml/10 L vode
Mašinsko čišćenje: 100-200ml/10 L vode

G 461 – BUZ - Contracalc

Sredstvo za osnovno čišćenje sanitarnih blokova, bazena, u industriji hrane…
Idealan za upotrebu na svim površinama i materijalima koji su otporni na kiselinu u vlažnim oblastima. Odlično uklanja kreč, rdju, vodeni i urinarni kamenac i ostatke sapuna.
Pogodan je za bazično čišćenje na površinama od nerdjajućeg čelika.
U stanju je da intenzivno očisti mikro pore na keramičkim pločicama.
Odmah reaguje na tretiranu površinu.
Može da se koristi u mašinama sa visokim pritiskom, kao i u singl disc mašinama.